ΑΥΤΙ

 

ΑΥΤΙ:

Τα καταστήματα Υφήλιος εξασφαλίζουν ασφαλές και ανώδυνο τρύπημα αυτιών.Χρησιμοποιούμε σκουλαρίκια απο χειρουργικό ατσάλι και τιτάνιο αποστειρωμένα ένα-ένα (κι όχι ζευγάρι όπως ήταν κάποτε).

Επίσης τα αποστειρωμένα σκουλαρίκια μιας χρήσης τα προμηθευόμαστε με όλα τα απαραίτητα τιμολόγια και πιστοποιητικά από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες του χώρου.

Σημαδεύουμε το σημείο που θέλουμε,με την συγκατάθεση του πελάτη, με αντιαλλεργικό μαρκαδοράκι. Κατόπιν καθαρίζουμε το σημείο με αποστειρωμένα μαντηλάκια μιας  χρήσης, εμποτισμένα με αλκοόλη. Στη συνέχεια κάνουμε την τρύπα ακουμπώντας το αποστειρωμένο σκουλαρίκι στο σημείο που θέλουμε. Το σκουλαρίκι εισχωρεί στο δέρμα και κουμπώνει αυτομάτως. Το δέρμα έρχεται σε επαφή μόνο με το σκουλαρίκι, που είναι αποκλειστικά για σας. Έτσι διασφαλίζουμε 100% την αποφυγή μόλυνσης ή τη μετάδοση τυχόν ασθένειας από πελάτη σε πελάτη.
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Μια καινούργια τρύπα είναι το ίδιο με μια πληγή.Πρέπει να την φροντίζετε προσεχτικά κατα τη διάρκεια επούλωσης της, ώστε να μην μολυνθεί. Ακολουθώντας τις οδηγίες φροντιδας,εκμηδενίζονται οι πιθανότητες μόλυνσης.

1.Καθαρίστε τις καινουργιες τρύπες με καθαρό(λευκό) οινόπνευμα δύο φορές την ημέρα για μια εβδομάδα.

Προσοχή: η υπερβολή στο οινόπνευμα μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα.

2.Προσέχουμε να μην σφίξουμε τα κουμπώματα. Η τρύπα πρέπει να αερίζεται συνεχώς.

3.Μετά απο 15μέρες και εφόσον οι τρύπες παραμένουν υγιής μπορούμε να αλλάξουμε το σκουλαρίκι με άλλο τις αρεσκείας σας.

4.Χρειάζονται αρκετοί μήνες για να επουλωθούν πλήρως οι τρύπες. Οπότε πρέπει πάντα να φοράτε σκουλαρίκια, ειδάλλως οι τρύπες μπορει να στενέψουν ή να κλείσουν.

5.Ο κίνδυνος της αλλεργίας είναι μεγαλύτερος κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.Γι’αυτό πρέπει να φοράτε σκουλαρίκια απο ασφαλή υλικά.

6.Σε περίπτωση μόλυνσης χρησιμοποιήστε αντισηπτικό 2φορές την ημέρα για 2-3ημέρες. Αν δεν υποχωρήσει ζητήστε τη συμβουλή μας για περαιτέρω, στο e-mail info@yfiliosbyrigas.gr ή στα κάταστηματά μας.
 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
© Copyright 2017. Supported by WebRun
yfilios.gr All Rights Reserved