ΜΥΤΗ

ΜΥΤΗ:Το τρύπημα της μύτης είναι μια γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία. Σημαδεύουμε το σημείο που θέλουμε,με την συγκατάθεση του πελάτη, με αντιαλλεργικό μαρκαδοράκι. Κατόπιν καθαρίζουμε το σημείο με αποστειρωμένα μαντηλάκια μιας  χρήσης, εμποτισμένα με αλκοόλη. Στη συνέχεια κάνουμε την τρύπα με αποστειρωμένο σκουλαρίκι φτιαγμένο από τιτάνιο. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο σκουλαρίκι, μικρό και διακριτικό, ειδικό για την μύτη που αντί για κούμπωμα έχει στο τελείωμά του μια μπιλίτσα για να διατηρεί τη σταθερότητά του.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

1.Μαζί με το τρύπημα θα σας δώσουμε ένα ειδικό τζελ,το οποίο πρέπει να βάζεται 2φορές την ημέρα την 1η εβδομάδα και 1φορά την ημέρα την 2η εβδομάδα.

2.Μετά από 15-20 ημέρες και εφόσον η τρύπα παραμένει υγιής μπορούμε να αλλάξουμε το σκουλαρίκι με άλλο της αρεσκείας σας.

3.Χρειάζονται αρκετοί μήνες για να επουλωθεί πλήρως η τρύπα. Οπότε πρέπει πάντα να φοράτε σκουλαρίκι, ειδάλλως η τρύπα μπορει να στενέψει ή να κλείσει.

4.Ο κίνδυνος της αλλεργίας είναι μεγαλύτερος κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.Γι’αυτό πρέπει να φοράτε σκουλαρίκια απο ασφαλή υλικά.

5.Σε περίπτωση μόλυνσης χρησιμοποιήστε αντισηπτικό 2φορές την ημέρα για 2-3ημέρες. Αν δεν υποχωρήσει ζητήστε τη συμβουλή μας για περαιτέρω στο e-mail info@yfiliosbyrigas.gr ή στα κάταστηματά μας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
© Copyright 2017. Supported by WebRun
yfilios.gr All Rights Reserved