Όροι Και Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η Εταιρεία με την επωνυμία ‘’Η.Βελισσαρίου-Α.Ρήγας Ο.Ε.’’σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της ‘’yfilios.gr’’μέσω της οποίας μπορείς να ενημερώνεσαι και να πραγματοποιείς εξ’αποστάσεως τη διαδυκτιακή παραγγελία σου.

Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας ειναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον Ευρωπαικό και Ελληνικό Δίκαιο,ενώ ο Χρήστης που τη επισκέπτεται αναγνωρίζει οτι έλαβε πλήρη γνώση αυτών,τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφίλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους.

Έδρα:Μ.Μπότσαρη 21 ΤΚ.12241

ΑΦΜ 099349376 ΔΟΥ Αιγάλεω

Τηλ.2105313003

Εmail επικοινωνίας: info@yfilios.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε-SHOP

Οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων έχουν αποκλειστικά οι δικαιοπρακτικά ικανοί, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο,χρήστες.

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά απο τους χρήστες κι όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την εταιρία για οποιαδήποτε ζημιά τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ Ε-SHOP

Παραγγελία:Mπορείς να πλοηγηθείς στο ηλεκτρονικό καταστημά μας, να επιλέξεις ελεύθερα τα προϊόντα της αρέσκειά σου και να τα  τοποθετήσεις στο καλάθι αγορών σου. Στη συνέχεια ακολουθώντας τα ‘’βήματα’’  που σου υποδεικνύονται κάθε φορά θα πρέπει να προχωρήσεις στην αποστολή του αιτήματος σου για παραγγελία προς την εταιρεία μας.Σε κάθε περίπτωση, κάθε φορά που αποστέλλεις ένα αίτημα προς παραγγελία στην εταιρεία μας θα πρέπει πρώτα να έχεις αποδεχτεί τους Όρους Χρήσης, οι οποίοι διέπουν τις μεταξύ μας συναλλαγές στο σύνολό τους. 

.Επίσης ευθύνεσαι για τη ορθότητα και την νομιμότητα των στοιχείων σου τα οποία η εταιρία μας τα γνωρίζει μόνο κατά τη δήλωσή σου.

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου ενημερώνεσαι για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προιόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης.Οι τιμές των προιόντων μπορούν να τροποποιηθούν από την Εταιρεία αλλά σε κάθε περίπτωση το ποσό που θα καταβάλλεις θα είναι αυτό που αναγραφόταν στην ιστοσελίδα την ημερομηνία που πραγματοποίησες την παραγγελία σου.

Τρόποι πληρωμής: Η καταβολη του τιμήματος της παραγγελίας σου θα πραγματοποιήται με αντικαταβολή κατα την παράδοση.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται απο την ''ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ'' εντός 1-4 ημερών απο την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου.

Η διανομή των προιόντων γίνεται απο Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φθάσει στη διεύθυνση  παραλαβής,θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φθάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει,τότε η courier θα σου αφήσει μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσας είναι 3 εργάσιμες μέρες. Κατόπιν το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα σε εμάς και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για της εναλλακτικές που σου προσφέρουμε.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών εάν ο λόγος της επιστροφής σου αφορά ελάττωμα ή αντικατάσταση του προϊόντος  η εταιρεία αναλαμβάνει την πρώτη φορά το κόστος της επιστροφής του.

Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες,είτε αυτό είναι ελαττωματικό,είτε σου έχει αποσταλλεί λάθος κωδικός,είτε το μέγεθος δεν είναι κατάλληλο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου να μας ενημερώσεις εντος 2 εργάσιμων ημερών είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που η αντικατάσταση δεν είναι εφικτή λόγω μη διαθεσιμότητας θα επικοινωνήσουμε μαζί σου προσφέροντας σου εναλλακτικές.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση

ΥΦΗΛΙΟΣ

Μ.Μπότσαρη 21 Αιγάλεω

Τ.κ. 12241 Aθήνα

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το ζήτημα της προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι για την εταιρία μας ένα πολύ σημαντικό θέμα. Τα προσωπικά σου δεδομένα συλλέγονται απο την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το ‘’yfilios.gr’’ και της επικοινωνίας μας μαζί σου. Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργαζόμαστε με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας σου και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν,ή δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους εκτός αν κινηθεί η διαδικασία για την άρση απορρήτου (Ν.2225/1994)

Ο χρήστης θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του.

Επίσης συνιστάται  η αλλαγή του κωδικού χρήστη ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για τυχόν ζημία απο υπαίτια παραβίαση των ανωτέρων υποχρεώσεων του χρήστη.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο των κειμένων,οι φωτογραφιες και τα λοιπά στοιχεία του yfilios.gr αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται απο το ελληνικό και ευρωπαϊκό Δίκαιο. Απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή,μεταφορά,αναπαραγωγή,αναδημοσίευση στα ανωτέρω στοιχεία,χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στείλε μας e-mail στο info@yfilios.gr  ή τηλεφώνησέ μας στο 210-5313003.

 

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

Η εταιρεία εχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους ανα πάσα στιγμή. Σε κάθε περίπτωση για τον χρήστη θα ισχύουν οι όροι που θα είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του.

Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το Eλληνικό δίκαιο, ενώ οποιαδήποτε διαφορά τυχών προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

© Copyright 2017. Supported by WebRun
yfilios.gr All Rights Reserved