Τρόποι Παραδόσεων - Επιστροφών

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

H χρέωση της αποστολής χωρίς αντικαταβολή είναι 6 € για την Αττική και 10 για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η χρέωση της αποστολής με αντικαταβολή είναι 3 € επιπλέον για όλη την Ελλάδα.

Οι  χρεώσεις αυτές ισχύουν για αντικείμενα εώς 2 κίλα.Για κάθε επιπλέον κιλό θα υπάρχει επιβάρυνση 1,50 € για κάθε κιλό.

 

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται απο την ''ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ'' εντός 1-4 ημερών απο την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου.

Η διανομή των προιόντων γίνεται απο Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φθάσει στη διεύθυνση  παραλαβής,θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φθάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει,τότε η courier θα σου αφήσει μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσας είναι 3 εργάσιμες μέρες. Κατόπιν το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα σε εμάς και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για της εναλλακτικές που σου προσφέρουμε.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών εάν ο λόγος της επιστροφής σου αφορά ελάττωμα ή αντικατάσταση του προϊόντος  η εταιρεία αναλαμβάνει την πρώτη φορά το κόστος της επιστροφής του.

Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες,είτε αυτό είναι ελαττωματικό,είτε σου έχει αποσταλλεί λάθος κωδικός,είτε το μέγεθος δεν είναι κατάλληλο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να μας ενημερώσετε εντος 2 εργάσιμων ημερών είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που η αντικατάσταση δεν είναι εφικτή λόγω μη διαθεσιμότητας θα επικοινωνήσουμε μαζί σου προσφέροντας σου εναλλακτικές.

Σε κάθε επιστροφή γίνεται έλεγχος του προϊόντος, και σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση και έχει προκληθεί ζημιά από κακή χρήση του πελάτη, μπορεί η Εταιρεία να επισκευάσει η να αντικαταστήσει το προϊόν με έξοδα του πελάτη, καθώς και ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση

ΥΦΗΛΙΟΣ

Μ.Μπότσαρη 21 Αιγάλεω

Τ.κ. 12241 Aθήνα

© Copyright 2017. Supported by WebRun
yfilios.gr All Rights Reserved