ΑΦΑΛΟΣ

ΑΦΑΛΟΣ

Το τρύπημα του αφαλού το κάνουμε με τον πλέον ασφαλές τρόπο. Πρώτα σημαδεύουμε το σημείο που θέλουμε να τρυπήσουμε. Κατόπιν καθαρίζουμε την περιοχή με αποστειρωμένα μαντηλάκια αλκοόλης μιας χρήσης. Τοποθετούμε μια ειδική λαβίδα στο σημείο που θέλουμε να τρυπίσουμε. Αυτό μας βοηθάει στο να μην ξεφύγουμε απο τα όρια που έχουμε ορίσει και επίσης η πίεση της λαβίδας μουδιάζει ελαφρώς την περιοχή. Η τρύπα γίνεται με το ίδιο το σκουλαρίκι, το οποίο είναι απο χειρουργικό ατσάλι και αποτελείται απο μια μπάρα και 2 ασημί μπίλιες και είναι αποστειρωμένο μέσα σε αμπούλα μιας χρήσης. Αφού γίνει η τρύπα η αμπούλα πετιέται και μένει φορεμένο το σκουλαρίκι. Βιδώνουμε την κάτω μπίλια και καθαρίζουμε την περιοχή με το αποστειρωμένο μαντηλάκι αλκοόλης.Τέλος βάζουμε το ειδικό τζέλ περιποίησης της τρύπας .

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

1.Χρησιμοποιούμε το ειδικό τζέλ περιποίησης της τρύπας,που σας δίνουμε στο κατάστημά, 2φορές τη μέρα. Τοποθετούμε 1μικρή ποσότητα στην είσοδο και στην έξοδο του σκουλαρικιού και το κουνάμε ελαφρά πάνω-κάτω για να περάσει το τζελ και εσωτερικά.

2.Το τζέλ περιποίησης πρέπει να χρησιμοποιήται επίσης πριν και μετά το μπάνιο. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου φροντίζουμε να μην βάλουμε πολλές σαπουνάδες στη περιοχή αυτή και στο τέλος ξεβγάζουμε σχολαστικά.

3.Το σκουλαρίκι του αφαλού μπορούμε να το αλλάξουμε μετά απο 4-6 εβδομάδες και εφόσον η τρύπα παραμένει υγιής.

4.Χρειάζεται περίπου 1χρόνος για να επουλωθεί πλήρως η τρύπα. Οπότε πρέπει να φοράτε πάντα σκουλαρίκι, αλλιώς θα κλείσει ή θα στενέψει.

5.Ο κίνδυνος της αλλεργίας είναι μεγαλύτερος κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.Γι’αυτό πρέπει να φοράτε σκουλαρίκια απο ασφαλή υλικά.

6.Σε περίπτωση μόλυνσης και χωρίς να αφαιρέσετε το σκουλαρίκι ζητήστε τη συμβουλή μας, είτε στο e-mail μας info@yfiliosbyrigas.gr  είτε στα καταστήματά μας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
© Copyright 2017. Supported by WebRun
yfilios.gr All Rights Reserved